Renovatielening

Een renovatielening kan u helpen voordelig geld te lenen, dat u kunt gebruiken om uw huis te renoveren. Heeft u plannen met uw woning, maar heeft u daar op dit moment het geld nog niet voor beschikbaar? De renovatielening vormt dan een uitstekende keuze. U zorgt er daarmee voor dat u tegen een voordelig tarief geld kunt lenen, geschikt voor zowel grote als kleine werken. Bovendien zijn er looptijden tot 120 maanden mogelijk, zodat u ruim de tijd kunt nemen om de renovatielening terug te betalen.

Laag tarief voor de renovatielening

U profiteert met de renovatielening in ieder geval van een voordelig tarief, u hoeft daarvoor niet te diep in de bekende buidel te tasten. In plaats daarvan kunt u rekenen op een voorkeurtarief, dankzij een subsidie vanuit de overheid. Deze zorgt ervoor dat u een scherpe prijs betaalt voor de renovatielening, op basis waarvan u voldoende middelen heeft om de renovatie uit te kunnen voeren.

Uiteraard kunt u zelf bepalen welk bedrag u wilt lenen door middel van een renovatielening. Dankzij het scherpe tarief kunt u mogelijk meer lenen dan u in eerste instantie zou denken. U kunt een lening simulatie maken om na te gaan hoeveel u kunt lenen en hoe u er met een renovatielening voor kunt zorgen dat u bepaalde renovaties aan uw woning kunt uitvoeren. Wilt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat u de woning beter kunt isoleren? Dat is goed mogelijk op basis van een renovatiekrediet.

Kleine en grote werken

U kunt de renovatielening gebruiken voor zowel grote als kleine leningen, u kunt er wat dat betreft meerdere kanten mee op. Dankzij het renovatiekrediet heeft u de mogelijkheid om kleine werken en grote werken vanaf €2.500 uit te voeren. Heeft u het geld voor een dergelijke renovatie nog niet op uw spaarrekening staan, maar wordt het wel tijd om iets aan de woning te doen? Het is mogelijk om meerdere kleine werken te combineren of er voor een van de grote werken voor te zorgen dat u gebruik kunt maken van de renovatielening. U kunt een specialist inschakelen die voor u aan de slag gaat en er daarmee voor zorgt dat u kunt rekenen op een vakkundige uitvoering.

Tot 120 maanden looptijd voor renovatielening

U kunt zelf de looptijd van uw renovatielening bepalen, al vanaf 6 maanden. Wilt u liever wat langer de tijd om het krediet terug te betalen? U kunt een looptijd kiezen tot 120 maanden. Houd er rekening mee dat de renovatielening een lagere maandlast betekent bij een langere looptijd, al zit u er dan wel langer aan vast. Een specialist van de bank kan u goed adviseren over de ideale looptijd voor een renovatielening, aan de hand van het bedrag dat u wilt lenen en bijvoorbeeld uw beschikbare inkomen.